Naar de inhoud

Kinderboekenweek 2018 ” Fladderei “

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2018 Speelt THEATERPOPI  de voorstelling “FLADDEREI”…waarin een magisch boek de weg wijst naar ware vriendschap ,die eigenlijk gewoon heel dichtbij ligt .
Een verhaal over verdietig zijn,,eenzaamheid en gepest worden en…hoe je daar zelf iets aan kan veranderen ! Geschikt voor alle groepen van het basisonderwijs 
 
Korte inhoud:Een mislukte magische truc levert Popi geen konijn op maar…. een roze ei ! zou hier dan het aan haar beloofde vriendje inzitten? Uitbroeden dus …..maar… hoe doe je dat ook alweer?? Op haar avontuurlijke uitzoek-reis door het bos van Boekarije ontdekt Popi dat ze meer vrienden heeft dan ze eigenlijk dacht…
 
 
 

 

Facebook !

 Klik op! :Clown Popi/Theater Popi  , het Vasim-Familietheater of op Inge Kolen  .

 

Open dag Cultuurspinnerij “de Vasim” April 2019…

Cultuurspinnerij de Vasim bestaat dan 17  jaar! . Kijk voor meer info t.z.t. op onze site  www.devasim.nl

 

Het Vasimfamilietheater !

liloora collage facebookHet Vasimfamilietheater bestaat al 6 jaar !Elke 3e zondag van de maand geeft Theaterpopi of een keigoede gasttheatergroep een verrassende voorstelling kijk op de vasimsite : www.devasim.nl of op onze facebookpagina : Vasimfamilietheater wat er speelt en reserveer op tijd! Voor 4,99€ ben je verzekerd van een unieke middag!

 

 

 

Voorprogramma Sinterklaas 2018 !

Zoals elk jaar heeft Popi weer een boeiend en…betaalbaar voorprogramma, wat altijd wallaard parijs clown overzicht kleindoorloopt in de binnenkomst van de Sint een ware happening en… succes verzekerd! Bel of mail voor meer info !

Clowntje Popi geeft ook betaalbare kinderfeestjes bij jou thuis of op een sfeervolle locatie !

Clowntje Popi komt bij je thuis of je komt naar haar toe!(sfeervolle locatie) ze  zorgt voor een middag vol verrassingen ,schminken goochelen,circustrucs leren teveel om op te noemen bel of mail voor nadere info !

Wanneer je naar een uniek locatie in Nijmegen wilt komen(www.devasim.nl) dan zorgt Popi voor alles(traktatie en limonade en altijd een klein kadootje voor de jarige.}Het feestje wordt gehouden in een circusruimte of in een minitheaterzaaltje! Maak het mee!

Tip: Bespreek op tijd! bel 0628912906

Prijzen vnf 75 € !!!

Luxemburgavontuur in 2018 !

Theaterpopi gaat weer op Zomertour in Luxemburg na alle enthousiaste reacties van het toeren de afgelopen 3 jaar ! Theatervoorstellingen & Workshops ! van 21 Juli t/m 10 Augustus…yeah !

 

Leuke impressie van het Luxemburg avontuur de voorgaande jaren :In 2014 Hebben we na 10 jaar  ! afscheid van Camping Birkelt genomen middels een spetterend animatie/entertainment jaar !!!! Wat waren wij en alle gasten BLIJ ! Terwijl we dachten dat het na 2013 was afgelopen Vandaar dit afscheidsfilmpje van 2012 .Het geeft een goede impressie van de vorm van animatie/entertainment die wij daar mochten brengen al die jaren kijk dus op:http://www.youtube.com/watch?v=SBGWVTzZ86w

Workshops/Teambuilding/Bedrijfsuitje op de Vasim en….bij Strandpaviljoen Dushi !!!

Zin in een totaal ander uitje ? Zin in een kunstzinnig menu ?

Kijk op de site bij workshops en laat je inspireren… www.devasim.nl

Het is vanaf Juni 2015 ook mogelijk een teambuildingsuitje/workshop/bedrijfsuitje te doen bij Strandpaviljoen Dushi ! Met een programma op maat voor jou !!! Kijk voor de locatie op : https://strandpaviljoendushi.nl/

Neem contact met me op dan stuur ik je een programma met mogelijkheden en prijzen toe! Spannend uitdagend verrassend en…op een prachtige plek!