Naar de inhoud

Kinderboekenweek 2020 ” EXPEDITIE Popison “

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2020 met als thema: TERUG IN DE TIJD  Speelt THEATERPOPI  de voorstelling “Expeditie Popison”…waarin een reis terug in de tijd met een superschip heel veel geluk brengt !
Een avontuurlijk verhaal over onderweg zijn en de waarde inzien van alles wat ooit was…..
Geschikt voor alle groepen van het basisonderwijs 
 
 
 
 
 

 

Facebook !

 Klik op! :Clown Popi/Theater Popi  , het Vasim-Familietheater of op Inge Kolen  .

 

Open dag Cultuurspinnerij “de Vasim” April 2021…

Cultuurspinnerij de Vasim bestaat dan 19  jaar! . Kijk voor meer info t.z.t. op onze site !!! www.devasim.nl 

Helaas ben ik er zelf niet bij …sta dan op het Living statuefestival in Borne met een gloednieuwe statue-act: “Iamnotarobot”… kijk tzt  https://www.borneboeit.nl/12642/borne-op-zn-best

 

Het Vasimfamilietheater !

liloora collage facebookHet Vasimfamilietheater bestaat al 8 jaar !Elke 3e zondag van de maand van Oktober t/m April geeft Theaterpopi of een keigoede gasttheatergroep een verrassende voorstelling kijk op de vasimsite : www.devasim.nl of op onze facebookpagina : Vasimfamilietheater wat er speelt en reserveer op tijd! Voor 4,99€ ben je verzekerd van een unieke middag compleet met verse pannenkoek en circus-instuif!!

 

 

 

Voorprogramma Sinterklaas 2020 !

Zoals elk jaar heeft Popi weer een boeiend en…betaalbaar voorprogramma, wat altijd wallaard parijs clown overzicht kleindoorloopt in de binnenkomst van de Sint een ware happening en… succes verzekerd! Bel of mail voor meer info !

Clowntje Popi geeft ook betaalbare kinderfeestjes bij jou thuis of op een sfeervolle locatie !

Clowntje Popi komt bij je thuis of je komt naar haar toe!(sfeervolle locatie) ze  zorgt voor een middag vol verrassingen ,schminken goochelen,circustrucs leren teveel om op te noemen bel of mail voor nadere info !

Wanneer je naar een uniek locatie in Nijmegen wilt komen(www.devasim.nl) dan zorgt Popi voor alles(traktatie en limonade en altijd een klein kadootje voor de jarige.}Het feestje wordt gehouden in een circusruimte of in een minitheaterzaaltje! Maak het mee!

Tip: Bespreek op tijd! bel 0628912906

Prijzen vnf 75 € !!!

Luxemburgavontuur in 2021 !!!2020 geannuleerd helaas…. !

HELAAAS door alle regelgevingen omtrent afstand publiek van 2 meter onderling…ohjeetjuh…_in 2020 geen voorstellingen ,workshops en Themadagen….Theaterpopi gaat weer op Zomertour in Luxemburg in 2021 dankzij alle enthousiaste reacties van het toeren de afgelopen 5 jaar ! Ik ben al geboket jippijippi Theatervoorstellingen & Workshops ! van eind Juli t/m half Augustus 2021…yeah !

 

Leuke impressie van het Luxemburg avontuur de voorgaande jaren :In 2014 Hebben we na 10 jaar  ! afscheid van Camping Birkelt genomen middels een spetterend animatie/entertainment jaar !!!! Wat waren wij en alle gasten BLIJ ! Terwijl we dachten dat het na 2013 was afgelopen Vandaar dit afscheidsfilmpje van 2012 .Het geeft een goede impressie van de vorm van animatie/entertainment die wij daar mochten brengen al die jaren kijk dus op:http://www.youtube.com/watch?v=SBGWVTzZ86w

Workshops/Teambuilding/Bedrijfsuitje op de Vasim en….bij Strandpaviljoen Dushi !!!

Zin in een totaal ander uitje ? Zin in een kunstzinnig menu ?

Kijk op de site bij workshops en laat je inspireren… www.devasim.nl

Het is vanaf Juni 2015 ook mogelijk een teambuildingsuitje/workshop/bedrijfsuitje te doen bij Strandpaviljoen Dushi ! Met een programma op maat voor jou !!! Kijk voor de locatie op : https://strandpaviljoendushi.nl/

Neem contact met me op dan stuur ik je een programma met mogelijkheden en prijzen toe! Spannend uitdagend verrassend en…op een prachtige plek!