Naar de inhoud

Living Statues & Straattheater

Straattheatervoorstellingen en acts die je echt even stil doen staan en laten genieten! Altijd op maat ! Succes gegarandeerd!

Interactie met het publiek, betovering, verwondering, verbazing… De straattheatervoorstellingen & Acts zijn geschikt voor een publiek van 3 tot 103 jaar jong!

Voor elk budget betaalbaar.

 

 

zjane vd wijs kunstraffinaderij 2017Zjane van de Wijs is uw wegwijSTER  ten alle tijden! Al vele malen heeft zij bij een festival of evenement de juiste snaar weten te raken met een originele act op maat.Altijd interactief met veel humoristische en magische momenten! Ze organiseert,stimuleert & presenteert!

 

 

Living Statues …anders dan andere…

13fd0b0a-f9f0-4230-96d6-42880c31678a (1)“Flater”: Een frans ogend agentje op een verhoging naast hem een stoplicht. Een witte streep over de weg…Plots een snerpend fluitje het stoplicht is op rood gesprongen en jajaja de bon wordt uitgeschreven! Maar dan….wordt het groen… wie slaat hier nu een flater??Een mimisch zeer sterke animatie -act die hilarische taferelen oplevert onder het publiek ! 

 

 

 

“Nosy “: een prachtig mergelsteenachtig beeldje van een clowntje zittend op haar koffer ,in haar hand een….toverzakje ! Betovering voor elk die het wil meemaken wat zit of zat er nu eigenlijk in ! Een vertederende publiekstrekker

 

 

 

 

 

 

Miss Baksel: een schilderijtje ziet U voor u van een lieflijk ogend dametje in het rood en goud voor haar bakwagentje,,,,maar dan gaat het mis… rookwolken stijgen op …Wie is de dader? Miss Baksel zeker niet! Laat U verrassen door deze living statue-act met een smakelijk einde… (ook als kerstbeeld te boeken)

                              

                            

 

                            

   Sandwich(hééél bewust zonder t ! : Een betoverend plaatje van een zandheks relaxed lezend in haar magische boek , aiai paniek! de letters verdwijnen! Zou een beetje strooizand daar verandering in brengen ?…Een oogstrelende en humoristische statue-act die al veel bewondering heeft mogen oogsten…

 

 

 

 

 

 

Leafy …Geluk zit in een klein stukje natuur.Letterlijk krijg je iets kado wanneer je in haar kleine boomstammetje kijkt…Je komt ogen en oren tekort bij dit prachtige natuurbeeld wat verbazing en verwondering oproept door de vele verrassingen in en om haar statue(beestjes,geluidjes}(ook als kerstbeeld te boeken!)

de Dulle Griet , het Tinnen soldaatje & IAMNOTAROBOT binnenkort te bewonderen op deze site! mail voor vrijblijvende info!check mijn instagrampagina voor sfeervolle foto’s https://www.instagram.com/inge_kolen/

Error thrown

Call to undefined function get_field_duplicate()