Naar de inhoud

KinderTheater Popi & Clown Popi


Kinderboekenweekvoorstelling 2021 “Expeditie Popison”over worden wat jij wil ,een reis naar geluk … !  Nu al te boeken als boeiende & interactieve theatervoorstelling . Op elke plek speelbaar ! 

 

Voorstellingen die kinderen en ook de ouders iets laten beleven, interactief en anders dan andere… Geschikt voor een publiek van 3 tot 103 jaar! Het fantasievolle en verrassend gespeelde verhaal wordt ondersteund door magische trucs, muziek en soms een lied.

 

De altijd weer enthousiaste reacties van het publiek maken me blij en doen me beseffen dat ik met hart en ziel mijn werk uitvoer. Succes gegarandeerd! Inmiddels zijn er al … 14 Voorstellingen gemaakt die nog steeds regelmatig gespeeld worden! Klik voor een impressie op : Clown Popi/Theater Popi of op :Vasim-Familietheater of zoek Theaterpopi/Inge Kolen bij het culturele aanbod voor scholen , Veel plezier bij het bekijken van de foto’s ! helemaal onderaan deze pagina…

Voorstellingen: Groter Groeien , Lanterfanten , Wadoemedaluk , van Rattekwaad tot Beestenfeest , de Popidola-act , Fladderei , Expeditie Popison , Prinsesje LilOORa , Sportipopi ,het Feestboekbeest ,  “Stoer” ,”Raar maar waar!” , “Vooruit met de Geit en “EgniENG “.

 

Wil je meer info neem dan vrijblijvend contact op!Hieronder een kleine greep uit een groot aantal.

 

 

“Groter Groeien”: Popi droomt ervan ooit een eigen voorstelling te spelen. Haar ouders geloven daar niet in ze vinden haar niet groot genoeg, Popi heeft geen zin om te wachten tot dat gebeurd ze gaat op pad en dan…

 

Een interactieve circustheatervoorstelling met een lach en een traan voor kinderen vanaf 3 jaar. Het laat hen kennismaken met theater. De magische trucjes ,de liedjes en de speelstijl van Popi zorgen ervoor dat het publiek een uur lang geboeid blijft kijken…

 

Regie, spel en liedjes: Inge Kolen

Decor: Spoenk

 

“Lanterfanten”: Eindelijk vakantie,Popi wil lekker logeren en genieten bij haar Omi en vriendje Makkie, maar waar is Omi en wat heeft die vervelende buurvrouw daarmee te maken?

 

Over het vinden van jouw eigen weg..Een interactieve magische voorstelling met een geschilderd decor wat de fantasie van elke toeschouwer tot leven brengt op een originele wijze…Kinderen spelen mee en genieten volop!

 

Spel: Inge Kolen

Regie: Maurits Broekema

Decor: Pieter Kolen

 

 

SAMSUNGFladdereiZomaar uit de hoge hoed van haar vader tovert Popi een…roze ei ! Wauw ,uitbroeden dus…maar…hoe doe je dat eigenlijk? Op haar avontuurlijke zoektocht ontdekt Popi dat ze meer vrienden heeft dan ze eigenlijk dacht.

fladderei-februari-2015-10-

Een humoristische voorstelling waarin het publiek als vanzelfsprekend meespeelt.Dankzij de dynamische speelstijl.de muzikale omlijsting en het prachtige decor een lust voor oog en oor…!

Spel: Inge Kolen

Regie: Inge Kolen

Muziek: Inge Kolen

Decor/Rekwisieten: Spoenk

 

 

 

“Wadoemedaluk”:  En dan… op een dag besluiten Popi’s ouders dat zij het kleine circus alleen draaiende mag houden, Popi zit met de handen in het haar, zou haar hondje Knuf een oplossing weten…?

Een circusachtige theatervoorstelling over het onstaan van een warme vriendschap. Jongleer en goocheltrucs wisselen elkaar in vlot tempo af de muziek en liedjes laten je 60 minuten lang genieten en… meedoen!

Spel: Inge Kolen en gastacteur/jongleur
Regie: Patrick Feijen
Muziek: Pyr Tilma
Decor/Rekwisieten: Spoenk

Error thrown

Call to undefined function get_field_duplicate()