Naar de inhoud

Luxemburgavontuur in 2021 !!!2020 geannuleerd helaas…. !

HELAAAS door alle regelgevingen omtrent afstand publiek van 2 meter onderling…ohjeetjuh…_in 2020 geen voorstellingen ,workshops en Themadagen….Theaterpopi gaat weer op Zomertour in Luxemburg in 2021 dankzij alle enthousiaste reacties van het toeren de afgelopen 5 jaar ! Ik ben al geboekt jippijippi Theatervoorstellingen & Workshops ! van eind Juli t/m half Augustus 2021…yeah !

 

Leuke impressie van het Luxemburg avontuur de voorgaande jaren :In 2014 Hebben we na 10 jaar  ! afscheid van Camping Birkelt genomen middels een spetterend animatie/entertainment jaar !!!! Wat waren wij en alle gasten BLIJ ! Terwijl we dachten dat het na 2013 was afgelopen Vandaar dit afscheidsfilmpje van 2012 .Het geeft een goede impressie van de vorm van animatie/entertainment die wij daar mochten brengen al die jaren kijk dus op:http://www.youtube.com/watch?v=SBGWVTzZ86w