Naar de inhoud

Sinterklaasvoorstelling 26 November 2017 op de Vasim te Nijmegen !

In het Vasimfamilietheater speelt Theaterpopi een hele speciale Sinterklaasvoorstelling !
 Dit jaar gaat ze met haar publiek op zoek naar het verloren geraakte Sinterklaasboek ! Een dynamisch gespeelde,humoristische,interactieve & spannende voorstelling !
 
Maak het mee op Zondag 26 November om 15.00 uur .
Reserveer op vasimfamilietheater @gmail.com
Met voor elk kind …een KADOOTJE van……?

 

Facebook !

 Klik op! :Clown Popi/Theater Popi  , het Vasim-Familietheater of op Inge Kolen  .

 

Cultuurspinnerij “de Vasim” April 2018…

Cultuurspinnerij de Vasim bestaat dan 16  jaar! . Kijk voor meer info t.z.t. op onze site  www.devasim.nl

 

Het Vasimfamilietheater ! & de Theaterspinnerij !

liloora collage facebookHet Vasimfamilietheater bestaat al 6 jaar !Elke 3e zondag van de maand geeft Theaterpopi of een keigoede gasttheatergroep een verrassende voorstelling kijk op de vasimsite : www.devasim.nl of op onze facebookpagina : Vasimfamilietheater wat er speelt en reserveer op tijd! Voor 4,99€ ben je verzekerd van een unieke middag!

De Theaterspinnerij is de unieke theaterschool van de Vasim  waarin circusdisciplines en theaterkunsten in het inspirerende Vasimgebouw tot een verrassende voorstelling leiden …we starten weer in Januari 2018 met een cyclus van 8 lessen voor kinderen van de basisschoolleeftijd !

 

 

 

Voorprogramma Sinterklaas 2017 !

Zoals elk jaar heeft Popi weer een boeiend en…betaalbaar voorprogramma, wat altijd doorloopt in de binnenkomst van de Sint een ware happening en… succes verzekerd! Bel of mail voor meer info !

Clowntje Popi geeft ook betaalbare kinderfeestjes bij jou thuis of op een sfeervolle locatie !

Clowntje Popi komt bij je thuis of je komt naar haar toe!(sfeervolle locatie) ze  zorgt voor een middag vol verrassingen ,schminken goochelen,circustrucs leren teveel om op te noemen bel of mail voor nadere info !

Wanneer je naar een uniek locatie in Nijmegen wilt komen(www.devasim.nl) dan zorgt Popi voor alles(traktatie en limonade en altijd een klein kadootje voor de jarige.}Het feestje wordt gehouden in een circusruimte of in een minitheaterzaaltje! Maak het mee!

Tip: Bespreek op tijd! bel 0628912906

Prijzen vnf 75 € !!!

Luxemburgavontuur in 2018 !

Theaterpopi gaat weer op Zomertour in Luxemburg na alle enthousiaste reacties van het toeren de afgelopen 3 jaar ! Theatervoorstellingen & Workshops ! van 21 Juli t/m 10 Augustus…yeah !

 

Leuke impressie van het Luxemburg avontuur de voorgaande jaren :In 2014 Hebben we na 10 jaar  ! afscheid van Camping Birkelt genomen middels een spetterend animatie/entertainment jaar !!!! Wat waren wij en alle gasten BLIJ ! Terwijl we dachten dat het na 2013 was afgelopen Vandaar dit afscheidsfilmpje van 2012 .Het geeft een goede impressie van de vorm van animatie/entertainment die wij daar mochten brengen al die jaren kijk dus op:http://www.youtube.com/watch?v=SBGWVTzZ86w

Workshops/Teambuilding/Bedrijfsuitje op de Vasim en….bij Strandpaviljoen Dushi !!!

Zin in een totaal ander uitje ? Zin in een kunstzinnig menu ?

Kijk op de site bij workshops en laat je inspireren… www.devasim.nl

Het is vanaf Juni 2015 ook mogelijk een teambuildingsuitje/workshop/bedrijfsuitje te doen bij Strandpaviljoen Dushi ! Met een programma op maat voor jou !!! Kijk voor de locatie op : http://strandpaviljoendushi.nl/

Neem contact met me op dan stuur ik je een programma met mogelijkheden en prijzen toe! Spannend uitdagend verrassend en…op een prachtige plek!